Sjuk idag

Så jag har haft lite problem med bloggen här i Kina och har därför inte kunnat blogga. Jag vet inte ens om man har kunna se bloggen, men nu ska allt vara löst.

De senaste dagarna har jag varit förkyld men jobbat ändå. Igår regnade det ganska kraftigt så vår handledare sa att vi inte behöver komma tillbaka efter lunch om vi inte vill. Jag som var förkyld ville stanna och det gjorde även Ariella och Josephine. Det är inget problem att jobba i regnet, men att gå 2 km efter en väg som är krokig både lodrätt och vågrätt kändes inte lockande. Idag ska de andra två jobba medan jag ligger kvar och försöker bli frisk. Kan jobba med förkylning men jag kommer inte klara av flygresan hem om lite mer än en vecka om jag är förkyld så tänker försöka bli frisk.

DSC_1165
Det här är vår handledare och en av de söta pandorna vi tar hand om. Jag är lite osäker på namnen, men någon gång ska jag ta reda på dem!

Jag har inte jättemånga bilder på hur vi bor men en sak jag kan säga om Kina är att privatliv är svårt.

DSC_1064
Här är insidan av vårt badrum….

DSC_1065
Det här är utsidan av vårt badrum. Och ja, det där är toaletten….

Nu ska jag vila lite medan de andra går och jobbar. Eller de har nog gått för vi börjar 8:50 och klockan är 8:45 här i Kina

1 tanke kring ”Sjuk idag

  1. Eileen

    Haha, är så glad att alla mina släktingar i Kina har ordentliga toaletter! (Min farmor och farfar har dock en sån där fancy toalett med tvättfunktion etc, skitläskigt xD) Hatar verkligen såna där toaletter där man ska huka sig ner x___x

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *