Innan avresa

Jag har hittills samlat in fakta om pandor och deras livsstil, Kinas byggnadsteknik och arkitektur och även lite fakta om ett Svensk-Kinesiskt samarbete om att få in trä som byggmaterial igen.

Jag hoppas att jag under de kommande dagarna kommer få tillgång till mer information om Kinas syn på träbyggnader. Jag har kontaktar AIX Arkitekter, men eftersom jag antar att de är upptagna med sitt eget jobb så förväntar jag mig inte svar så snabbt.

All insamlad fakta ligger på Google Drive och det är osäkert om jag kommer åt detta i Kina kommer jag försöka få med mig det genom att spara på den dator jag kommer ha med mig.

De teknologiska hjälpmedel jag kommer ha i Kina är min skoldator, en kamera och min mobiltelefon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *