46 dagar och ett snett visum

46 dagar.

Så många dagar säger min mobil att det är kvar tills jag påbörjar min resa.

För några veckor sedan skickade jag iväg mitt pass för att få ett visum för att faktiskt få komma in i Kina. I onsdags fick jag tillbaka det och för första gången i mitt liv sitter det något på de vanligtvis tomma sidorna. Det står mitt namn, datum då visumet bekräftades, datum då jag måste ha åkt in i Kina, längsta tid jag tänkt stanna i Kina och annan information om mig och vad jag ska dit och göra. Det är på riktigt nu. Till och med mitt pass säger att jag ska åka till Kina. Mitt trasiga pass med mitt sneda visum.

Just nu sitter jag och samlar fakta om pandor. Lite historia, lite fakta om djurets utseende och om hur de lever.

Visste du att?
En nyfödd panda väger ungefär 1/900 del av sin moders vikt. Hur vet ens pandan om att den är gravid när den lilla pandaungen är så liten?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *