Sista tiden i Kina

Just nu sitter jag på flygplatsen i Doha. Vi har inte haft jättemycket internet så här kommer en sammanfattning om sista tiden i Kina.

Fredagen var en helt vanlig jobbdag. Vi städade, vi islog bambu i marken och vi matade pandorna. Vi tänkte även ge lite svenska saker till vår handledare, men när dagen närmade sig sitt slut så var han inte där längre. Vi fick aldrig riktigt säga hej då till honom.

På kvällen gick några andra volontärer ut och drack och vi satt kvar och såg på film. Innan dess åt vi middag, vår sista kinesiska middag (tack och lov).

Här är bilder på några vanliga rätter vi fått:

DSC_1231
Ångat bröd som sedan blivit skivat och stekt.

DSC_1230
Potatis

DSC_1253
Bambuskott och fläsk

DSC_1256
Morötter och kyckling

DSC_1255
Ingen aning….

På lördag morgon åkte vi till Chengdu, betalade för ett rum och gick på toa som normala människor. Sen gick vi och tog ut pengar och for till Happy Valley, en nöjespark vi alla gärna ville se. Efter en rolig (och blöt) dag åkte vi till flygplatsen och nu efter en 8 timmar lång flygresa är vi i Doha. Om två timmar går vårt plan till Sverige.

Tänkte avsluta med ett klipp på slutet av en av de åkattraktioner vi åkte. En sak som borde tilläggas är att 99% av de som åkte hade plastponchos för att skydda sig från vattnet…. Vi var i den 99 procentilen. En till sak: Efter det där stod folk med vattenpistoler riktade mot en också….

IMG_2501

1 tanke kring ”Sista tiden i Kina

  1. 话筒

    你会回来吗?回来的时候在夏天,我答应你的建模工作。你是如此美丽。我们看到你几次。

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *